Het Festival

Eroica Limburg is een familie belevingsevenement dat twee dagen duurt. Het evenement zal plaatsvinden in het Dersaborg park. Belangrijk om te weten is dat het niet alleen wielrennen is wat de klok slaat. Ook cultuur, muziek, eten en drinken komen op het finishterrein. Muziek, optredens van bandjes en fanfares; heerlijke streekgerechten en de gerechten uit eigen keuken, alles komt voorbij. Het spreekt voor zich dat er ook diverse stands met retro kleding op de start- en finishlocaties te zien zijn. Daarnaast zijn er vele oude wielerhelden aanwezig die de heroïsche anekdotes nog eens zullen ophalen en vertellen aan de deelnemers en geïnteresseerden.
 
Uiteraard nemen zij hun WK-, tour- of olympische fiets en ere-trui mee. Voor elke wielerliefhebber iets om van te smullen. Het eten en drinken tijdens Eroica Limburg is volledig aangepast. Vanuit de nostalgische foodtrucks zullen streekproducten en lokale specialiteiten worden geserveerd.

In het laatste weekeinde van juni moet je in wereldwielerstad Valkenburg zijn! Op alle dagen treden diverse artiesten in Valkenburg op. Geniet van de sfeer & muziek en verwelkom de helden die in de middaguren hun Eroica Limburg hebben verreden! Bijna vergeten: alle activiteiten op onze start en finishlocatie zijn natuurlijk gratis te bezoeken. Eroica Limburg inspireert en zorgt voor een onvermijdelijke glimlach op je gezicht!

     
       

               
               

               

@ L’Eroica 2014 | VAT Code IT01357870524
Eroica Limburg    |    2017 All Rights Reserved
Website designed by 93ft.com and developed by Alias