NIEUWS
Dank je wel

1 juli 2019

 
De vierde editie van Eroica Limburg was een groot succes.
De organisatie van Eroica Limburg kijkt met veel plezier terug naar afgelopen weekend, "de beste editie tot op heden.”
 
1000 deelnemers namen deel onder bijzonder warme en zonnige condities op een van de vier unieke routes door Limburg, België en Duitsland.
 
Het weekend werd afgetrapt met de zogenaamde ‘Worlds ride’ een hommage aan de rijke geschiedenis van het WK wielrennen in Limburg. Tijdens deze ‘ride’ werd de laatste winnaar van de Amstel Gold Race, Mathieu van der Poel, geëerd met een eigen straatnaam in Terblijt.
 
Op zaterdagmorgen vertrokken om 7.00u de eerste deelnemers van de 200km lange route. Om 10.00u waren alle deelnemers aan Eroica Limburg vertrokken voor hun eigen heroïsche rit door Limburg.
 
Op de routes in de wielergekke regio Limburg werden de Eroica deelnemers verwelkomd door de vele toeschouwers. Bij de verschillende rustplekken kregen de deelnemers lokale delicatessen en heerlijke bieren van Primus Haacht Super8 Flandrien.
 
Wij willen alle sponsoren en de gemeenten Valkenburg aan de Geul, Eijsden-Margraten en Simpelveld bedanken voor hun steun aan Eroica Limburg. Ook een speciaal woord van dank aan alle vrijwilligers, medewerkers en rustlocaties op de routes.
 
Initiatiefnemers Iwan en Richard kijken met veel plezier terug op deze editie. “Alle puzzelstukjes vielen precies in elkaar. Het weer, de voorbereidingen, de ambiance en de internationale gasten zorgden ervoor dat deze Eroica Limburg de beste editie was tot op heden.”
 
De organisatie is al bezig met de plannen voor de 5e editie in 2020. De exacte datum is nog niet bekend, men kijkt weer naar het laatste weekend in juni. Binnenkort volgt hierover meer info. Blijf vooral de social media kanalen en de website van Eroica Limburg in de gaten houden.
 
Voor nu wenst de organisatie van Eroica Limburg alle deelnemers een goede en veilige reis huiswaarts. 
"We zien jullie graag allemaal terug in Limburg voor de vijfde editie van Eroica Limburg in 2020, tot dan."


Deel     
       

               
               

               

@ L’Eroica 2014 | VAT Code IT01357870524
Eroica Limburg    |    2017 All Rights Reserved
Website designed by 93ft.com and developed by Alias