NIEUWS
Eroica Limburg 2018 voert door 3 landen

12 januari 2018

De route van Eroica Limburg 2018 voert dit jaar door maar liefst drie landen.
Hiermee keert de organisatie van het event terug naar de roots. Tijdens de eerste editie van Eroica Limburg liep de route namelijk ook door Belgie en Duitsland.

“De afgelopen weken is hard gewerkt om de route te optimaliseren. We hebben uitdrukkelijk gekeken naar de staat van de veldwegen, het landschap en de historie van onze regio.

Het stukje Duitsland scoorde hoog op alle punten. We zijn zeer verheugd met deze toevoeging”. Aldus Iwan Linckens die nog niet precies wil verklappen hoe de route gaat lopen.

“Wat ik wel kan zeggen is dat we eer doen aan de diversiteit van onze provincie, er moeten nog een paar kleine zaken vastgelegd worden alvorens we de route definitief gaan communiceren”. Duidelijk is wel dat de 60km route Duitsland, België en Nederland passeert, dat de 100km route België en Nederland doorkruist en dat de 160km ook alle drie de landen aandoet. "Een echte grensoverschrijdende Eroica is hiermee een feit. Dit grensoverschrijdende parcours is uniek voor de gehele Eroica wereld. Nergens anders in Europa en daarbuiten wordt een soortgelijk parcours neergelegd. Daar zijn we zeer trots op, dit is een van onze belangrijkste selling points”, vult Richard Van Beek aan.

Meer info over de routes volgt binnenkort op https://www.eroicalimburg.nl/routes


 


Deel     
       

               
               

               

@ L’Eroica 2014 | VAT Code IT01357870524
Eroica Limburg    |    2017 All Rights Reserved
Website designed by 93ft.com and developed by Alias