NIEUWS
EROICA LIMBURG POSTER 2018

19 januari 2018

We zijn trots jullie de nieuwe poster van Eroica Limburg 2018 te mogen presenteren.
Het jaar is nog maar drie weken onderweg en we kunnen al de nieuwe poster van Eroica Limburg 2018 aan de wereld laten zien.
De kunstenaar die de poster heeft ontworpen heeft goed gekeken naar het landschap van Limburg en de vorige twee Eroica edities.
Wat kunnen we allemaal in de nieuwe poster zien? Om te beginnen zien we een paar wielrenners gekleed in de bekendste historische wielershirts ter wereld de heuvels van Limburg trotseren. Om te beginnen de renner in het TI-Raleigh shirt. Voor ons Nederlanders en Belgen dient deze ploeg natuurlijk geen enkele introductie meer. De meesters van de ploegentijdrit, de heersers in zo vele klassiekers en ploeg van meerdere wereldkampioenen. De dame rijdt in het prachtige Eroica Limburg shirt en tenslotte rijdt de derde renner in het iconische Molteni shirt. Het shirt van de kannibaal himself, de ploeg van niemand minder dan Eddy Merckx. In de achtergrond zie je ook onze eigen kleine Fiat cinquecento in het peloton meerijden.
Vooraan links zie je de bekende Nederlandse grenspaal. Een belangrijk symbool voor de grensoverschrijdende wielerprovincie Limburg. Veel van de deelnemers die afgelopen jaar hebben deelgenomen herkennen ook het pontje over de Maas bij Eijsden. Natuurlijk mogen de bekende windmolens en de Limburgse vakwerkhuisjes van leem en hout niet ontbreken. In het kort vertelt deze poster precies waar Eroica Limburg om draait. Wielrennen in dé grensoverschrijdende wielerprovincie van Nederland, daar waar het wielrennen echt thuis is.


Deel     
       

               
               

               

@ L’Eroica 2014 | VAT Code IT01357870524
Eroica Limburg    |    2017 All Rights Reserved
Website designed by 93ft.com and developed by Alias