NIEUWS
Het Eroica Limburg festival

8 juni 2018

Het driedaagse muziek-foodtruck-kermisfestival voor de gehele familie
 
Eroica Limburg is een drie dagen durend event met activiteiten voor het hele gezin
Het festival opent op vrijdag 29 juni en eindigt op zondagavond 1 juli
 
Eroica Limburg biedt naast het wielrennen ook drie dagen lang beleving voor jong en oud. Tussen vrijdag 29 juni en zondag 1 juli staat Valkenburg in het teken van Eroica Limburg.
Het is niet alleen wielrennen wat de klok slaat. Ook cultuur, muziek, eten en drinken komen op het finishterrein in het Dersaborgpark (voor het gemeentehuis) ruimschoots aan bod. Muziek, liveoptredens van bandjes en artiesten; heerlijke streekgerechten en gerechten uit eigen keuken, alles komt voorbij. Het spreekt voor zich dat er ook diverse stands met retro kleding op de start- en finishlocaties te zien zijn. Daarnaast zijn er vele oude wielerhelden aanwezig die de heroïsche anekdotes nog eens zullen ophalen met de bezoekers. Uiteraard nemen zij hun WK-, Tour- of olympische fietsen en truien mee. Voor elke wielerliefhebber iets om van te smullen.
 
Ook aan de kinderen is gedacht met een prachtige nostalgische kermis. Uiteraard met een verwijzing naar het verleden. Kortom: vanaf 29 juni moet je in wereldwielerstad Valkenburg zijn! Op alle dagen treden diverse artiesten op het feestterrein op. Geniet van de sfeer & muziek en verwelkom de helden die in de middaguren op zaterdag 30 juni hun Eroica Limburg toertocht hebben verreden!
Bijna vergeten: alle activiteiten op onze start en finishlocatie zijn natuurlijk gratis te bezoeken. Eroica Limburg inspireert en zorgt voor een onvermijdelijke glimlach op je gezicht!Deel     
       

               
               

               

@ L’Eroica 2014 | VAT Code IT01357870524
Eroica Limburg    |    2017 All Rights Reserved
Website designed by 93ft.com and developed by Alias