NIEUWS
Media overzicht 2016-2017

23 januari 2018

De afgelopen twee jaar is veel geschreven en gepubliceerd over Eroica Limburg in de nationale en internationale media.
De afgelopen twee jaar heeft Connect Limburg, de strategische brandingsorganisatie van de provincie Limburg, zich nadrukkelijk beziggehouden met de complete communicatie van Eroica Limburg. Deze hulp bestond uit communicatieadvies, social-media advies en uitvoering, het organiseren van persreizen en ondersteuning bij vormgeving, drukwerk en vertalingen. De hulp die Connect Limburg heeft geboden om enerzijds hun boodschap (unieke grensoverschrijdende regio Limburg) weg te zetten (via Eroica Limburg) en anderzijds Eroica Limburg te ondersteunen is onbetaalbaar gebleken tijdens de 2 jaar van dit partnerschap.
Highlites
De vele publicaties die in dit document staan zijn een direct gevolg van deze samenwerking. Enkele highlites: de publicaties in Grinta Magazine (pagina 36-37) en de landelijke Telegraaf (pagina 34). Het Televisie item bij de WDR (pagina 38) en het speciale Eroica krantje (pagina 3) hetgeen we afgelopen jaar hebben uitgebracht. Het merendeel van de media-aandacht kwam uit Italië, het Verenigd Koninkrijk, België en Duitsland. Met name uit deze landen komen ook de meeste deelnemers die aan Eroica Limburg deelnemen.
Cijfers
De indrukwekkende cijfers spreken voor zich. In totaal hebben we via de offline media 1.124.600 mensen bereikt (Telegraaf-MGL-Het belang van Limburg).
Via de online media hebben we meer dan 800.000 mensen bereikt in binnen en buitenland en tenslotte via televisie zijn in potentie meer dan 1,4 miljoen mensen bereikt (NOS-L1).
Ook op social media hebben is door middel van een actieve social media campagne een flinke impact gerealiseerd. In 2016 zijn 120.000 mensen bereikt. In 2017 (t/m medio November) hebben we inmiddels meer dan 240.000 mensen via facebook en 76.000 mensen via twitter bereikt.

Klik hier voor de media folder.


Deel     
       

               
               

               

@ L’Eroica 2014 | VAT Code IT01357870524
Eroica Limburg    |    2017 All Rights Reserved
Website designed by 93ft.com and developed by Alias